Facebook
Webcam
Instagram
languages svenska english deutsch

Boekings Informatie

Wij werken met verschillende aankomst- en vertrekdagen. Dus geen vast schema. Dit om er voor te zorgen dat iedereen een voor hun passende vlucht kan vinden (kosten, dagen etc.) Een aankomstdag kan bijv. een maandag zijn, maar ook vrijdag of zaterdag etc.

Ook de verschillende door ons aangeboden programma's hebben geen vaste week of termijn. U kunt voor ieder arrangement kiezen in iedere periode die u wilt. Ons sneeuwseizoen loopt van: kerst tot pasen.

Als u een tour wilt boeken of gewoon meer informatie wilt over Siberian Adventure's, kunt u ons een e-mail sturen, info@siberianadventure.com of het webformulier invullen. Bellen is ook mogelijk: +46-702345630. Als u een bepaalde datum voor uw vakantie in gedachten heeft en dit aangeeft, checken wij in onze agenda of uw wensen en gewenste data mogelijk zijn, waarop wij gezamenlijk met u uw reisdata vast leggen.

Na het onder voorbehoud vastleggen van het door u gewenste, geldt onderstaande:

Gelieve onderstaande goed door te lezen.

Het definitief maken van het door ons aangeboden voorstel kunt u doen door te reageren op onze mail met voorstel of via de het webformulier. Hier op krijgt u van ons een reserveringsbevestiging waarin staat dat een betaling van 25% van de totale som is vereist (aanbetaling). In onze reserveringsbevestiging staan alle gegevens omtrent de totale reissom en bankgegevens om de betaling te kunnen voldoen.

Het restant bedrag van de totale reissom dient 4 weken voor aankomst van uw vakantie te worden voldaan. Bij boeking binnen 4 weken van de start van uw vakantie, is voor het definitief maken van uw boeking, betaling van de gehele reissom vereist.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst.

De prijs van de vlucht is niet inbegrepen!

Deelname is op eigen risico.

Siberian Adventure's Northern Sweden behoud het recht een programma te wijzigen verband houdend met weer of onvoorziene omstandigheden, onveilige trail condities of omstandigheden buiten onze macht om.