Facebook
Webcam
Instagram
languages svenska english deutsch

Herfst Activiteiten

Siberian Adventure's biedt diverse herfstactiviteiten aan. In oktober start de training van onze Husky's. U heeft de mogelijkheid om een weekend of een hele week mee te helpen met deze training. Een unieke kans om te proeven van het leven op een husky-farm.

De training is afhankelijk van het weer. Als er geen sneeuw ligt trainen we met een quad/trainingswagen. Er worden 12 tot 14 honden ingespannen. Bij sneeuw trainen we met de slee. U heeft dan uw eigen team van 4 tot 6 hondjes die iedere dag getraind worden, waarbij u de slee bestuurd.

Naast de trainingstouren bieden wij nog enkele andere aktiviteiten aan.

training

Trainingstour; 5 dagen (7 incl. reisdagen)            
Prijs: - Incl. volpension: 4.900,-- SEK * / Zelfverzorging: 3.000,-- SEK

In deze week leert u de verzorging, voeding en training van de honden, materiaal kennis, maar ook is er tijd een heerlijke wandeling met één van de gepensioneerde honden of puppies te maken. Tijd om met de honden te knuffelen en spelen.

Meer informatie >>>>

training

Trainings Weekend; 3 dagen (vrijdag t/m zondag)           
Prijs: - Incl. volpension: 2.800,-- SEK

Wilt u een keer iets bijzonders meemaken? Een korte break? Bij ons kunt u even helemaal weg. Even proeven van het leven op een huskyfarm. Hoe eerder u aankomt op de vrijdag hoe eerder u van de rust, de mooie natuur en de honden kunt gaan genieten.

Meer informatie >>>>

Herfst pakket 1; 7 dagen (9 incl. reisdagen)           
Prijs: 6.910,-- SEK p/p

Genieten van de rustgevende natuur en mooie herfstkleuren.
Even alleen maar ontspannen (met gezonde inspanning). Een mooie combinatie van hiking, kajakken, speleologie en een bezoek aan de grootste canyon van Zweden.

Meer informatie >>>>

Herfst pakket 2; 6 dagen (8 incl. reisdagen)           
Prijs: 5.580,-- SEK p/p

Een herfstbreak? Dan is er niets mooier dan van de heerlijke natuur te genieten! Lekker weg met mooie belevingen als hiking en gezellige kampvuren. kajakken met de kans op wild te spotten, heerlijk genietend en peddelend op het water. 's Avonds maken we kamp.

Meer informatie >>>>

Voor al onze activiteiten geldt:

pootje * Inclusief:
Volpension: Accommodatie, ontbijt, lunch, avondeten, gids, transfer vanaf Strömsund/Östersund.
Zelfverzorging: Accomodatie, gids, transfer vanaf Strömsund/Östersund.

pootje Niet inbegrepen:
Vervoer tot aan Strömsund/Östersund, snacks en snoep/chips, fris en alcoholische dranken (aanwezig op de lokatie om te kopen), buiten kleding, laarzen.