Facebook
Youtube
Webcam
Instagram
languages svenska english deutsch

Zomer Activiteiten

hiking safari 2 - cursus mes maken - kajak - boot - kleiduiven schieten - vissen - boogschieten - boekings-informatie

Hiking Safari 1

3 daagse safari
We hebben de mogelijkheid voor een mooie hiking in de "fjällen" over door de bossen. De keus is aan de groep.

Voor de hiking kan je kiezen om deze met een husky van ons (uw eigen hond is ook mogelijk) of zonder hond te doen. De hiking begint dag 1 met vertrek vanaf de farm en u komt dag 3 weer terug. De tussen liggende tijd word in het bos doorgebracht. We slapen in zelf gemaakte onderkomens of in kleine hutjes in het bos aanwezig.

Af te leggen afstanden zijn afhankelijk van de groep.

Incl. 2x ontbijt, 3x lunch en 2x avondeten, slaapzak en benodigde materialen en gids.

 Prijs: 2.495,- SEK p/p

* Voor grotere groepen (4 personen of meer) groeps korting. Aanvraag voor deze speciale prijzen kan per e-mail of telefoon.
hiking hiking hiking hiking

terug

Hiking Safari 2

5 daagse safari
Voor dit arrangement geld dezelfde omschrijving als bij nr. 1 alleen bent u 5 dagen onderweg.

Prijs: 4.495,- SEK p/p

* Voor grotere groepen (4 personen of meer) groeps korting. Aanvraag voor deze speciale prijzen kan per e-mail of telefoon.
terug

Cursus mes maken

1 daagse cursus incl. lunch, incl. starterset
Ontvangst met een kop koffie. Hierna gaat u samen met de cursusleider aan de slag om naar eigen idee met behulp van een startersset een mooi mes te maken. Tussen de middag een gezamenlijke eenvoudige lunch.

Prijs: 850,- SEK p/p
terug

Kajak Safari                     Seizoen 2011 is mei - oktober           Niew voor dit jaar zijn  vis en fotosafari's.

Halve dag tour:

Kajakken op Flåsjön of een baai van Vattudal of misschien op een bochtige river. U kunt ontdekken hoe gemakkelijk en leuk het is om te reizen per kajak. We leggen aan op een mooie locatie om koffie te drinken en te genieten. Geen kajak ervaring is vereist.

Prijs: 500,- SEK p/p

Dag tour:
We kajakken een tour van 12-20 km, doen het rustig aan en genieten van het avontuur en de natuur. Er is altijd iets leuks te ontdekken (wilde dieren, mooie natuur). Op een mooie plaats maken we een kampvuur en genieten van de lunch. Geen kajak ervaring is vereist, maar bedenk wel dat een hele dag kajaken werken is.

Prijs: 1.000,- SEK p/p

Meer daagse tour:
Met de kajakken gepakt voor een lange tour, kajakken we in een heerlijk peddel ritme. Deze tour kan zowel op open water als in rivieren met beide kalm water, maar ook in stroomversnellingen plaatsvinden. Het is een geweldig gevoel je door het water te laten voortbewegen.. In twee dagen varen we 15-35 km, geen kajak ervaring vereist, maar je moet wel enigzins thuis zijn op het water. We slapen in een tent of tipi.

Prijs: 2.100,- SEK p/p voor een 2 daagse tour.     Verlening per dag mogelijk: + 800,-- SEK p/p voor iedere dag langer.

Prijzen zijn incl. maaltijden, gids / instructeur, een volledig uitgeruste kajak, tent of tenttipi om in te slapen. Deelnemers onder 18 jaar alleen onder begeleiding van een volwassen. Je kan ook speciaal aangepaste touren boeken.

Beversafari met overnachting:
Bevers zijn schuw en we kunnen ze alleen te zien krijgen bij zonsopkomst en zonsondergang. We hebben het gezellig bij een kampvuur en slapen een paar uurtjes. We organiseren de beversafari naar jullie wensen. Voor 2-8 personen.

Prijs: 1.500,- SEK p/p


kano kano kano

terug

Kajak Huur

Het is ook mogelijk om zelf op avontuur te gaan met een kajak. Het huren van een kajak kam per uur, maar ook voor meerdere dagen.

Klik hier voor de prijslijst.
terug

Boot Huur

Bij ons kunt u een 4 persoonsboot met electramotor huren (of zonder). Met deze boot is het ideaal om te vissen of gewoon een heerlijke tour te maken.

Prijs: 0-4 uur 350,- SEK
1 dag 500,- SEK

boot boot boot `

terug

Kleiduiven schieten

Kleiduiven schieten gebeurd met een hagel geweer. Een leuke en ontspannende belevenis. Leuk met een groep vrienden om te doen, maar ook alleen of als paar een mooie mogelijkheid om een keer te schieten. Voor degene die het gebruik van een hagelgeweer al kennen een leuke ontspanning in je vakantie.

Dit word gedaan onder begeleiding van onze gids. Welkom met koffie.

Prijs: 2 uur 350,- SEK p/p            verlenging per uur 150,- SEK p/uur p/p
kleiduif schieten kleiduif schieten kleiduif schieten

terug

Vissen / Vis tour

Onze omgeving leent zich uitstekend voor het vissen. In het grote meer bij ons voor de deur, maar ook in de bossen en bergen zijn uitstekende vismeertjes.

Een viskaart is een vereiste. Deze is bij ons te koop in onze kiosk.

Vissen kunt u individueel doen, maar ook een gids van ons kan u de mooiste en beste plekjes wijzen.
Prijs voor het vissen onder begeleiding van een gids op aanvraag.
vissen
vissen vissen vissen vissen

terug

Boogschieten                     Boogschieten als ontspanning van het alledaagse leven - een rustige sport.

Wij bieden curcussen voor beginners op het boogschietveld direct naast ons. Ook als ervaren boogschieter kunt u hier terecht om de baan te huren.
In een cursus unit van 2 uur leren we de basisprincipes van het schieten met pijl en boog en het scoren in het doelwit zonder zicht. Dit komt overeen met de originele manier van boogschieten vanaf het begin van ongeveer 10.000 jaar geleden. De technieken van het schieten en scoren kan verbeterd worden in verdere trainingen of verlening.

De cursus kan gedaan worden in groepen van maximaal 5 deelnemers. De cursus word gegeven in het duits of zweeds, maar kan vertaald worden naar nederlands of engels door onze gids. De boogschiet equiment is in de prijs inbegrepen, net als de koffie.

Prijs: 200 kr/pers.            verlenging per uur 150,- SEK p/uur p/p

FITA outdoor track: Onze doelen zijn gepositioneerd op 30/50/70/90 meter op een groot weiland naast het meer Flåsjön. Ook met sterke bogen tot max. 60 lbs kan hierop geschoten worden. Jacht punten zijn niet toegestaan op onze baan.

De afgifte voor het gebruik van de FITA baan is 150 kr/dag per persoon. 1 FITA schijf van 80 cm en 122 cm zijn inbegrepen in de prijs. Verdere schijven kunnen gekocht worden.
archeryarcheryvissen

terug

Boekings informatie

Wij hebben geen vast schema. Indien u een activiteit wilt boeken, kunt u de gewenste datum en activiteit door geven door middel van het sturen van een e-mail; info@siberianadventures.info of het contact-formulier. Wij nemen kontakt met u op of deze datum inderdaad beschikbaar is. Hierna volgt een reserveringsbevestiging met wat we gezamenlijk hebben afgesproken

Een activiteit is los te boeken of in combi met een geheel arrangement (overnachting en eten). Ook zijn bijv. een meerdaagse hiking of kanotour, etc. uit te breiden met andere activiteiten. Dit alles op aanvraag.

Het definitief maken van het door ons aangeboden voorstel kunt u doen door te reageren op onze mail met voorstel of via het boekingsformulier. Hierop krijgt u van ons een reserveringsbevestiging waarin staat dat een betaling van 25% van de totale som is vereist (aanbetaling). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst. In onze reserveringsbevestiging staan alle gegevens omtrent de totale reissom en bankgegevens om de betaling te kunnen voldoen.

Het restant bedrag* van de totale reissom dient 2 weken voor aankomst van uw vakantie te worden voldaan. Bij boeking binnen 2 weken van de start van uw vakantie, is voor het definitief maken van uw boeking, betaling van de gehele reissom vereist.

De reis naar ons toe is niet inbegrepen. Op aanvraag is transfer van en naar Östersund mogelijk.

Camping i Järvsand behoud het recht een programma te wijzigen verband houdend met weer of onvoorziene omstandigheden, omstandigheden buiten onze macht om.

* Uitzondering voor boekingen van dagactiviteiten. Hier geldt volledige betaling ter plaatse, kontant of per pin. (u mag natuurlijk altijd vooraf betalen).

terug