Facebook
Webcam
languages English Nederlands

Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek


Mary en Dave
Thu 18 February 2016 - 23:16

Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad! Raken er niet over uitgepraat. Super genoten, super lieve en knuffelige honden en paardjes, super gezellige en relaxte mensen, super lekker gegeten, kortom een super vakantie. Onze hond van de week was Viper!!! Hopen dat ze er weer gauw bij is!
Voor eenieder die van een actieve vakantie in de sneeuw houdt is Siberian AdventureĀ“s een absolute aanrader.
Richard, Claudia, Nanoek, Shahin, Ashly, oma, Jay en Keona bedankt en wie weet ook tot ziens. We blijven jullie volgen.Erik
Mon 09 November 2015 - 13:08

Ik kijk elke dag even in de kennel en zie vandaag de eerste sneeuw, ik woon zelf in de tropen dus ik ben best jaloers :)

Groeten,

Erik.Marion kranen
Mon 31 August 2015 - 10:48

Wij hebben een fijne week gehad in jullie stuga, in augustus 2015. onze jongste dochter van 10 jaar heeft bijna dagelijks geholpen met de honden. Ze was in dikke tranen toen we weg gingen, vooral zus had haar hart gestolen.
Helaas hebben we jullie niet ontmoet wel fijne gesprekken gehad met oma.
Ooit willen we nog eens terug komen.
Vrienelijke jan Marion Nina en mara kranen.Sven en Jikke
Thu 12 March 2015 - 18:03

In de zomer zijn wij al bij jullie op de camping geweest en kennis gemaakt.
Daarna meteen geboekt dus na 8 maanden was het dan eindelijk zover. ...
Wat een ongelooflijke mooie tijd hebben we gehad bij jullie!!!
De warme sfeer en gezelligheid, leuke groep
De onvergetelijke slee avonturen want wat is dat gaaf!!!!!
De sneeuw scooter dag was ook fantastisch! Maar vooral het eten voor mij met mijn vele voedingsallergieen hebben jullie zo goed en vooral heel lekker verzorgd echt top!!!!
Nogmaals bedankt voor de fantastische week en we komen zeker terug.Lutgard
Sat 31 January 2015 - 13:52

Eén woord "fantastisch!!" Wij waren hier met drie vriendinnen Kethy, Sita en ik. Jullie weten jullie gasten te ontvangen en te verwennen met gezelligheid, lekker eten en lieve honden.....en niet te vergeten, Nanoek en Jeroen. Het zit er dik in dat wij nog eens terug komen.
Lutgard.Luc en Cynthia
Sun 26 January 2014 - 13:49

Hoi allemaal,
We wilde toch graag nog even een berichtje aan jullie sturen dat wij geweldige dagen hebben gehad.
Alles is goed geregeld....veel te veel gegeten. De honden zijn echter super lief en kun je lekker knuffelen of eigenlijk komen ze ons knuffelen. Het sleeen was geweldig mooi weer, actieve honden en mooie routes. Wij hebben het echt super gehad en kunnen het iedereen aanraden. We hebben een hoop m,ooie foto's en heel veel mooie herinneringen en misschien wel tot een volgende keer want we willen zo weer terug. Veel success allemaal en blijf het zo knus en gezellig houden. Groetjes Luc en CynthiaAnnemarie Paans
Sat 10 August 2013 - 21:52

Vorig jaar hebben wij met ons gezin met drie jonge kinderen vijf dagen op deze gastvrije camping gestaan.
We hadden autopech en waren onze auto vier dagen kwijt. Dankzij de behulpzame eigenaren was dit niet heel erg vervelend, ik mocht met Richard meerijden naar de winkel in het dorp 40 km verderop en Claudia heeft met het Zweedse autobedrijf gebeld om de reparatie van onze auto te bespoedigen.

Verder hebben de kinderen zich heerlijk vermaakt in de gezamelijke ruimte van het gasthuis waar pooltafel en een airhockeytafel staan.

Zelf heb ik heerlijk in een luie stoel gehangen met een boek en een spinnende kater op schoot.
De gezamenlijke keuken is ook heel erg goed uitgerust.
Kortom, ik kan iedereen aanraden om naar deze camping te gaan

Groetjes Maarten, Annemarie, Luuk, Merijn en MadeliefEsmeralda Steven en Vicky
Mon 18 February 2013 - 21:03

Hallo,
het was daar een fantastische leuke witte Laplandse week. vol met toffe herinneringen die we zeker niet snel gaan vergeten. alles was gewoon top. Elke avond het lekkere eten met dank aan Claudia en Oma, en de supper leuke dag touren met Richard bedankt voor deze leuke ervaring.
groetjes wij 3Peter en Joshua
Sun 06 January 2013 - 21:13

Joshua (12 jaar): 'De leukste tocht die ik ooit heb gehad! En ik wil zeker nog een keer terugkomen. Het liefst zo snel mogelijk. De honden zijn allemaal super tof. Het was heel leuk met Jay en Kyona. Mijn cijfer is een dikke 10+'
Het was allemaal erg goed verzorgd vanaf het begin (ophalen vliegveld) tot het eind (brengen naar het vliegveld). Mijn zoon vond het geweldig en ook ik heb een super tijd gehad. De hele beleving van verzorging, inspannen, route en uitspannen zorgt voor een mooie ervaring die je niet vergeet. De honden zijn allemaal super in de omgang. De gastvrijheid is ook super dus als je een tour wilt doen, doe deze dan hier.Wera and Henning
Mon 19 March 2012 - 10:02

Dear siberian adventure team,

thank you so much for an unforgetable 5-days with you and your dogs. (cats inclusive)
We enjoyed being family members from the very beginning on.The food from you claudia, was absolutely DELICIOUS.
We liked the 3 nights sleeping outside and how you care about your dogs. One can feel that you really love them and protect them. That is so good to see and makes the trip with them even more enjoyable.
To you Sander, thank you very much for guiding us through the "wilderness". It was nice that you, Richard, joined us for 2 nights.All the best to you all and we will see each other back in Summer.
Big hug to all of you,
Wera and Henning

P.s. To Sander: " En boer is een scheet, die de weg naar de kont niet weet! " ;-)
......hij weet het gewoon niet....