Facebook
Webcam
languages English Nederlands

De Honden

Teven - Reuen - In Memoriam - Herplaatsers

Onze kennel bestaat op dit moment uit 36 Siberian Husky's, 1 Finse Spits, 1 Hamilton Stövare en 4 katten met allen Noorse Boskat in zich.

Iedere hond is een individu en zal ook als zodanig behandeld worden. Het welzijn van onze honden staat voorop en zij zullen ook nooit als een gebruiksvoorwerp dienen.
W-pups Verder hebben wij alle vergunningen die nodig zijn van de Zweedse regering en Jämtlands provinciebestuur voor het bedrijven van werkzaamheden met onze honden!
Dit betekent: * kennels die voldoende groot zijn voor het aantal honden dat er per kennel in zit * geisoleerde nachthokken die aan de afmetingen voldoen * twee speelweides; 1 van 3000 m2 en 1 van 2000 m2 * bescherming tegen zon en regen * goed gekeurde verzorging- en voedingsruimte * goedgekeurde ziekenboeg (binnen kennel) * goede registratie van het welzijn van onze dieren; hoeveel en welk eten, evt. ziektes en welke behandeling daarvoor word gegeven * trainings/werk logboek.

Natuurlijk zit er een verhaal aan over hoe wij in de valkuil van de Siberian Husky zijn gevallen. In de menu balk onder kennel vind u de link het begin. Deze link brengt u naar ons verhaal over hoe we met dit mooie ras zijn begonnen en de beslissing om naar Zweden te verhuizen.

De Teven

Op dit moment hebben wij 11 teven. Hieronder van iedere hond een foto. Als je op de foto klikt krijg je, indien aanwezig, uitgebreidere informatie van die betreffende hond.De Reuen

Op dit moment hebben wij 25 reuen. Hieronder van iedere hond een foto. Als je op de foto klikt krijg je, indien aanwezig, uitgebreidere informatie van die betreffende hond.


In Memoriam

Hier vind je alle honden die bij ons geleefd hebben en waar wij veel plezier aan hebben mogen beleven. Allen hebben bij ons hun rustplaats, ze zijn niet meer bij ons, maar zijn nog altijd in onze gedachten.

Hier onder van iedere hond een foto. Als je op de foto klikt krijg je, indien aanwezig, uitgebreidere informatie van die betreffende hond.

Zeb
Ice
Owa
Bep
Joy

Herplaatsers

Alle honden die bij ons zijn geweest, maar zijn herplaatst staan hier vermeld. Ieder heeft een eigen/andere reden waarom wij ze hebben herplaatst. Wij herplaatsen alleen honden die het nodig hebben herplaatst te worden om op deze manier een beter leven te krijgen. Wij vinden het nodig dat alle honden een zeer goed leven hebben. Als het niet mogelijk is dat wij ze dat kunnen geven dan zoeken we naar iemand die ze dat wel kan geven.

Hier onder van iedere hond een foto. Als je op de foto klikt krijg je, indien aanwezig, uitgebreidere informatie van die betreffende hond.

Zus