Facebook
Webcam
languages English Nederlands

Welkom bij Siberian Adventure's Turridning!

Bij ons is iedereen welkom! Klein of groot, oud of jong, met of zonder ervaring.
In tegenstelling tot de meeste tourbedrijven hebben wij paarden van verschillende rassen, zoals: IJslandsepaarden, Nordsvensk en Haflinger. Maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen: ze zijn ontzettend lief, niet bang en makkelijk te rijden.

Wij passen onze touren aan naar de ruiters, het weer en de bodem, maar natuurlijk altijd dat wat het beste is voor de paarden.

Bij onze touren mag je mee helpen met alles van begin tot eind. We halen samen de paarden uit de wei en borstelen en zadelen van de paarden.
Vanzelf sprekend zijn wij er de hele tijd zelf bij en helpen de onervaren ruiter om er voor te zorgen paardrij-tourdat alles goed verloopt. Dit is goed voor zowel het paard als de ruiter, zo dat jullie elkaar een beetje leren kennen voordat we gaan rijden. Dus denk er aan dat buiten de tijd dat de tour in beslag neemt er ca. 1 uur extra tijd bijkomt, afhankelijk van de grootte van de groep en hoeveel beginners er bij zijn. Na de tour verzorgen we de paarden en brengen ze terug naar de wei.

Bij al onze touren stijgen we op onze paarden in de rijbak. De onervaren ruiters mogen eerst even uitproberen hoe het paard te besturen en hoe ze stil te zetten. Een laatste instructie en we begeven ons richting bos voor een onvergetelijke rit door de mooie bossen en genieten van het mooie uitzicht.

Voor het rijden hanteren wij de volgende regels:paard-verzorging

Maximaal gewicht voor beginners: 90 kg.
Geen alcohol en/of drugs voor of tijdens de touren.
Leeftijdsgrens 11 jaar. Kinderen onder de 11 jaar mogen alleen rijden als ze ervaring hebben en dan alleen op verantwoording van de ouders/voogd.

Als je niet komt op de door jou geboekte tour of niet hebt afgeboekt, is het gehele bedrag voor de tour verschuldigd. Afboeken moet minimaal 2 weken voor de geboekte tour plaats vinden, een latere afboeking kost een halve tour. We hebben een aansprakelijkheidsverzekering, maar toch is al het rijden voor eigen risico!

Uw gastvrouw en gastheer: Claudia Beerta & Richard van Kooten

Wij verheugen ons er op u bij ons te verwelkomen.